Evenimente taco paintball

Staţi pe aproape. Urmează în curând ediţia a doua a Sesiunii de paintball. De data aceasta cu mai mulţi parteneri, participanţi, premii şi distracţie. Şi cu surprize la greu.

Până atunci, însă, aruncaţi o privire peste ce am făcut până acum.
Sesiunea de Paintball I - 26-27 mai 2007


În primăvara lui 2007 am decis să aniversăm primul an de TACO Paintball cu ceva mai mult decât o bere şi o bătaie pe umăr. Aşa că, după un brain-storming la o terasă din Weekend, am pus pe hârtie proiectul SESIUNEA DE PAINTBALL, un turneu prin care urmăream să popularizăm acest sport în rândurile studenţilor mureşeni. Timp de o lună am căutat soluţii, parteneri şi sponsori, iar pe 26 mai am întâmpinat la terenul TACO Paintball din Ivăneşti cele 8 echipe înscrise în concurs. După două zile de "masacru", în care studenţii au luptat nu doar pentru onoare, ci şi pentru premiile în valoare de peste 1.000 de euro, turneul a fost câştigat de "Legionarii" de la Universitatea Petru Maior.


Partenerii principali ai Sesiunii de Paintball au fost Vodafone, Office Shoes, Herlitz România şi Televiziunea Târgu-Mureş.


Foto --->

foto eveniment taco paintball

Sesiunea de Paintball, aşa cum a apărut ea în presa vremii:

Televiziunea Târgu-Mureş, Zi de Zi, Informaţia de Mureş


Zetea, prima misiune în deplasare - 23 iulie 2006


Instrucţiunile erau foarte clare. Era vorba despre un teambuilding, iar participanţii erau hotărâţi să-şi trateze cu violenţă colegii, măcar câteva ore din cele 2 zile şi două nopţi cât urma să dureze evenimentul. Trebuia să ajungem la ora 9 în Zetea, lângă Odorheiul Secuiesc cu arme şi muniţe pentru aproximativ 50 de persoane. Ne-am trezit vitejeşte la 5 fix, am dat peste cap o cană sănătoasă de cafea, am încărcat echipamentul în maşină şi am pornit. Am ajuns cu 2 ore înaintea combatanţilor la locul de întâlnire stabilit şi ne-am apucat să pregătim spaţiul de luptă. În momentul în care am terminat de amenajat peisajul, oamenii au năvălit pe teren. Timp de 4 ore şi ceva vopseaua a curs în valuri.

Foto --->

foto eveniment taco paintballInaugurarea terenului Taco Paintball - 3 iunie 2006


Dimineaţă de iunie. Are proaspăt, cer senin şi un vânticel plăcut dinspre nord - nord-vest. Era o zi perfectă pentru paintball. La 11 au început să apară primii invitaţi. Cele 4 hostese ale noastre i-au luat în primire de cum au coborât din maşini. Mici, bere şi sucuri pentru şoferi. La 11.30 erau deja 15 invitaţi şi bătălia putea să înceapă. Oaspeţii au sărit în salopetele de camuflaj, au ascultat instructajul şi şi-au încărcat armele. După a doua tură, fiecare invitat jucase cel puţin o partidă şi abia aştepta să intre din nou pe teren. Dar zilele de primăvară sunt de multe ori înşelătoare. Aceasta nu a fost o excepţie. La ora 1 a început o ploaie meschină care a golit terenul mai rapid decât o ciupercă nucleară. Aşa am intrat în pâine.

Foto --->

foto eveniment taco paintball


Firefly